Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona munta un dispositiu especial de trànsit per Tots Sants

Es permetran quatre línies d'estacionament per a les visites al cementiri, entre el carrer les Arcades i la rotonda d'accés a l'aparcament dissuassiu / La línia 6 de bus doblarà el servei cap al cementiri

Imatge d'arxiu del pàrquing de la rotonda del cementiri de Tarragona Imatge d'arxiu del pàrquing de la rotonda del cementiri de Tarragona CEDIDA
Mobilitat Redacció Infocamp
Dilluns, 30 Octubre 2017 17:08

La Guàrdia Urbana de Tarragona habilitarà aquests dies un dispositiu especial al voltant del cementiri amb motiu de la festivitat de Tots Sants. En el vial del túnel que travessa per sota de l’autovia de circumval·lació A-7, en concret entre el carrer les Arcades i la rotonda d’accés a l’aparcament dissuasiu, es permetran 4 línies d’estacionament per a les visites al cementiri.

D’altra banda, cal recordar que l’esplanada d’estacionament de davant del cementiri es troba aquests dies majoritàriament ocupada per les parades de venda de flors i que només quedarà reservada per a taxis i estacionament de vehicles de persones amb discapacitat.

Pel que fa a la regulació del trànsit, els sentits de circulació per accedir en vehicle no canvien respecte l’ordenació habitual.

L’Ajuntament de Tarragona recomana l’accés al cementiri a peu o amb transport públic. Per aquest motiu l’Empresa Municipal de Transports doblarà dimecres 1 de novembre el servei habitual de la Línia 6, des de Pere Martell cap al cementiri i, en sentit contrari, des del cementiri fins a la plaça Imperial Tàrraco. Es recorda que la parada més propera al cementiri és 'Aqüeducte'.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: