Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El bus urbà de Cambrils farà quatre viatges al cementiri el dia de Tots Sants

És la primera vegada que es posa en marxa aquest servei especial / Hi haurà tres expedicions d’anada i tornada al matí i una a la tarda

Bus urbà de Cambrils Bus urbà de Cambrils CEDIDA
Mobilitat Redacció Infocamp
Dilluns, 30 Octubre 2017 16:37

L’Ajuntament de Cambrils posarà en marxa un servei especial d’autobús el dimecres dia 1 de novembre que per primera vegada connectarà el nucli urbà i el cementiri amb motiu del Dia de Tots Sants. Aquest bus especial farà quatre expedicions d’anada i quatre tornada, tres al matí i una a la tarda.

Les expedicions sortiran del Casal a les 9:30, 10:30, 11:30 i 15:30 hores i arribaran al cementiri 17 minuts més tard amb parades a l’Estació de Bus, Jaume I, Creu de la Missió, Passeig Albert i Carles Roig. Les expedicions de tornada es faran quasi una hora i quart després de les arribades, a les 11, les 12, les 13 i les 17 hores; el recorregut passarà per les parades Carles Roig, Passeig Albert, Casal, Estació de Bus i Jaume I i acabarà a Creu de la Missió.

Podeu consultar els horaris a aquesta pàgina web, on també hi trobareu els horaris d’hivern de les línies regulars del bus urbà, vigents des del 12 de setembre, i els canvis d’horaris i recorregut a conseqüència de les obres d’enderroc del pont de l'N-340.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: