Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Dispositiu especial de Rodalies Catalunya amb motiu de la manifestació de Barcelona

La previsió d’una participació massiva en la marxa solidària convocada a Barcelona amb motiu dels atemptats, Renfe ha ampliat els seus serveis de rodalies i trens regionals de Rodalies Catalunya

 Rodalies Catalunya intensificarà el seu servei amb motiu de la marxa solidària a Barcelona Rodalies Catalunya intensificarà el seu servei amb motiu de la marxa solidària a Barcelona CEDIDA
Mobilitat Redacció Infocamp
Dijous, 24 Agost 2017 16:30

Amb motiu de la celebració de la manifestació contra els atemptats a Barcelona el proper dissabte 26 d’agost, on es preveu una participació massiva, Renfe ha dissenyat un dispositiu especial de transport pels seus serveis de rodalies i trens regionals de Rodalies de Catalunya. Renfe ha programat la circulació de 50 trens addicionals durant les hores de major desplaçament. Aquest augment es produirà principalment de 14h a 17h, per l’entrada a Barcelona, i de 19h a 22h, per la sortida.

Mentre que l’arribada es preveu de forma gradual, el retorn es preveu que sigui més concentrat. Per aquest motiu s’ha reforçat el servei amb 30 trens especials. En el període de major demanda els viatgers disposaran de 30.000 places per hora, de les que prop de 10.000 corresponen a l’oferta addicional. Durant la resta de la jornada, es mantindrà el servei habitual, posant en circulació tot el parc mòbil de trens de Renfe a Rodalies de Catalunya.

En línies generals el servei comptarà amb les següents freqüències de pas de trens als períodes de 14h 17h i de 19h a 22h: a la línia R1 circularan 6 trens per hora i sentit; en la línia R2 nord circularan 4 trens per hora i sentit; en l’R2 sud circularan 6 trens per hora i sentit; en l’R3 tots els trens circularan en doble composició amb les freqüències habitual; i finalment, en la línia R4 circularan 5 trens per hora i sentit.

Pel que fa als serveis regionals que connecten amb Girona, Lleida i Tarragona, el servei de Rodalies de Catalunya circularà d’acord l’horari de dia festiu, oferint la major capacitat tant en freqüència com en nombre de places disponibles. Aquest operatiu permetrà incrementar l’oferta del servei de rodalia de Barcelona a totes les estacions de Barcelona, Plaça de Catalunya, Passeig de Gràcia, Arc de Triomf, Clot-Aragó, Sagrera – Meridiana, Estació de França i Sant Andreu Arenal. Totes aquestes estacions estan connectades amb diferents línies de Metro de Barcelona.

Dispositiu humà de 500 treballadors

Per dur a terme aquesta programació especial, Renfe desplegarà un equip de 500 persones. En aquest operatiu, es compta amb un equip de persones treballant exclusivament per la coordinació i control de l’operatiu. De manera especial, s’ha reforçat el personal d’informació i atenció, així com el personal de conducció per poder realitzar els serveis addicionals previstos. Molts d’aquests treballadors s’han ofert de forma voluntària degut al caràcter solidari d’aquesta convocatòria.

Els viatgers poden consultar tota la informació sobre horaris i serveis al web de rodalies de la Generalitat, a l’app Renfe Cercanías i l’app de Rodalies, així com al seu compte de twitter.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: