Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Roda unirà el poble amb l’N-340 amb una vorera

L'actuació forma part d'un projecte més ampli de conversió en zona de vianants de tota la TV-2041, que executarà la Diputació

El nucli urbà de Roda de Berà quedarà unit amb l'N-340 amb una vorera per a vianants a la carretera TV-20141 El nucli urbà de Roda de Berà quedarà unit amb l'N-340 amb una vorera per a vianants a la carretera TV-20141 INFOCAMP
Mobilitat Redacció Infocamp
Dijous, 03 Agost 2017 08:27

L’Ajuntament de Roda de Berà va aprovar en el ple del 27 de juliol un paquet d’inversions de més de 550.000 euros per a projectes “financerament sostenibles”, procedent d’una part del romanent de tresoreria del 2016. Una de les inversions més destacables és l’execució d’una vorera per a vianants a la carretera TV-2041, que unirà el nucli urbà de Roda amb l’N-340, a l’altura de la urbanització Les Torres, per un import de prop de 91.000 euros. Amb aquest projecte, el govern local vol millorar la qualitat i la seguretat en la circulació dels vianants que baixen cap a la carretera o pugen caminant. L’obra s’executarà en coordinació amb un projecte més ampli de conversió en zona de vianants de tota la TV-2041, que durà a terme la Diputació de Tarragona.

Pel que fa a la resta de projectes, es reposarà l’arbrat de la urbanització Costa Daurada, s’adequarà el camí d’accés a la urbanització Merymar i s’ampliarà l’asfaltat de la zona d’aparcament del carrer Sínia i d’una parcel·la a l’avinguda Catalunya, que es destinarà al mercat d’estiu. En matèria d’equipaments esportius, es farà una nova pista de futbol –amb l’ampliació de l’actual–, s’adequarà un vestidor i s’ampliarà la zona de bar del camp de futbol municipal. Finalment, es reformarà el centre cívic La Roca Foradada i es millorarà una sala del Museu de la Ràdio Luis del Olmo.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: