Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Acord definitiu per fer la rotonda que evitarà el pas de vehicles per l'interior de la Bisbal

La Diputació, el Govern i l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès signen un conveni per traspassar diverses carreteres, que farà possible la construcció d'una rotonda a la C-51

L’enllaç actual entre la C-51 i la T-240 L’enllaç actual entre la C-51 i la T-240 CEDIDA
Mobilitat Redacció Infocamp
Dimarts, 01 Agost 2017 11:01

El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull i l’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, han signat un conveni per al canvi de titularitat de diversos trams de les carreteres T-240, TP-2402 i carretera de l’Albornar i l’execució d’una rotonda a la C-51. Aquest acord respon a la voluntat de conformar un nou eix viari comarcal entre el Baix i l’Alt Penedès de connexió entre la C-51 i l’AP-2 i d’accés a la Bisbal del Penedès sense necessitat d’una nova infraestructura i evitant el pas dels vehicles per l’interior del nucli urbà.

El recent condicionament de la carretera C-51 al seu pas pel terme de la Bisbal del Penedès permet habilitar un eix viari comarcal aprofitant el vial municipal que va des de la rotonda d’accés a l’AP-2 fins a la rotonda d’accés al polígon industrial les Planes, conjuntament amb el nou tram de carretera construït entre aquesta rotonda i la carretera local de la Diputació TP-2402 i la integració de l’últim tram d’aquesta carretera fins a la rotonda de connexió amb la C-51.

Aquesta configuració del nou eix viari comarcal comporta la modificació simultània de la funcionalitat de diversos trams de la xarxa viària que pertanyen tant a la Generalitat com a la Diputació de Tarragona i a l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès, i, per tant, el canvi de la seva titularitat.

D’altra banda, l’actual connexió de la carretera T-240 amb la carretera C-51, també al terme municipal de la Bisbal del Penedès, s’efectua mitjançant una intersecció que permet únicament els moviments d’entrada i sortida en el sentit de circulació cap a Valls. Per aquest motiu, la Generalitat construirà una nova rotonda a la C-51 que permeti millorar aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: