Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El tram de l'R15 de Reus a Marçà-Falset s'haurà de fer en bus durant un mes

Entre el 29 de juliol i el 3 de setembre es mantindrà aquest canvi a la línia R15 (BCN Estació de França – Riba-roja d’Ebre per Tarragona i Reus), a causa d'unes obres

Imatge d'arxiu de l'estació de Marçà-Falset Imatge d'arxiu de l'estació de Marçà-Falset TRENSCAT
Mobilitat Redacció Infocamp
Dimecres, 26 Juliol 2017 08:10

Entre el 29 de juliol i el 3 de setembre, Adif executarà obres de millora i condicionament en el túnel de l’Argentera, situat en el tram Pradell-Riudecanyes de la línia d’ample convencional Barcelona-Móra la Nova-Saragossa.

Donada la necessitat d’actuar en l’àmbit de la infraestructura ferroviària, aquestes obres comportaran la interrupció de la circulació ferroviària en el trajecte Reus – Marcà – Falset de la línia R15 de Rodalies (Estació de França – Riba-roja d’Ebre per Tarragona i Reus). Per tal de reduir l’afectació al servei, Adif ha planificat l’execució d’aquests treballs en època estival, en el que hi ha una menor demanda.

Durant aquest període i per facilitar la mobilitat dels clients, Renfe ha establert la següent programació per als trens de la línia R15:

Sentit sud (Barcelona – Riba-roja d’Ebre)

- Barcelona – Reus: Servei habitual en tren
- Reus – Marçà-Falset: Servei alternatiu per carretera
- Marçà-Falset – Riba-roja d’Ebre – Casp – Saragossa : Servei habitual en tren

Sentit nord (Riba-roja d’Ebre – Barcelona)

- Saragossa – Casp – Riba-roja d’Ebre – Marçà-Falset: Servei habitual en tren
- Marçà-Falset – Reus (no inclosa): Servei alternatiu per carretera fins a destinació
- Reus – Barcelona: Servei habitual en tren

Aquesta reprogramació dels serveis permet mantenir els horaris habituals en el trajecte Reus – Barcelona, el que registra el moviment més elevat de viatgers en aquesta línia. Per motius operatius, els viatgers de les Borges del Camp podran iniciar i finalitzar el seu recorregut en tren.

També s’ha establert un dispositiu amb personal d’informació i atenció al client que orientaran als clients a les estacions de Reus i Marçà-Falset i en el transbordament bus-tren o viceversa. Per a garantir aquest servei alternatiu, Renfe disposarà de serveis d’autocar per transportar els viatgers afectats.

Tota la informació sobre aquesta modificació del servei es podrà consultar als webs www.rodaliesdecatalunya.cat, www.renfe.es i www.adif.es (apartat Estat de la Xarxa), al telèfon d’informació 900 41 00 41, a les Apps Rodalies de Catalunya i Adif en tu móvil, així com a les xarxes socials (@rodalies @renfe i @adif).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: