Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’autobús urbà de Cambrils també circularà els dissabtes

Aquest estiu s’incrementen els horaris i el recorregut per adaptar el servei a les necessitats

Un dels autobusos urbà que dóna servei a Cambrils Un dels autobusos urbà que dóna servei a Cambrils CEDIDA
Mobilitat Redacció Infocamp
Dilluns, 26 Juny 2017 16:51

Les dues línies de l’autobús urbà de Cambrils també donarà servei els dissabtes. Aquesta és la principal novetat del nou horari d’estiu que ja està en funcionament fins el proper 9 de setembre. D’aquesta manera s’ofereix cobertura a una demanda de mobilitat que fins ara no tenia servei de transport públic i es dóna resposta a la petició reiterada dels usuaris de recuperar el servei dels dissabtes, que havia quedat aturat des de l’any 2011.

Amb l’arribada de l’estiu també s’han modificat els horaris i part del recorregut del bus urbà per tal d’oferir un servei adaptat el màxim possible a les necessitats del període estival. Per una banda, respecte a l’any passat, aquest 2017 s’incrementarà el servei en dues expedicions per cada línia, per tal de cobrir més amplitud horària i possibilitar els desplaçaments per motius laborals, comercials, per equipaments i serveis. Per l’altra, la línia L2 Ponent –com en la temporada estival anterior- ha modificat el seu itinerari. Les parades Paul Cezanne i El Dorado es traslladen a Auguste Renoir i Vitòria respectivament, i s’activen les parades Doppler i Auguste Renoir Platja.

Aquests nous horaris i recorreguts –que es poden descarregar a la web- es posen en marxa des de la regidoria de Mobilitat amb la voluntat de promocionar el transport públic per afavorir els desplaçaments dels veïns i veïnes del municipi, per guanyar temps i comoditats. Cal destacar que en els darrers cinc anys, s’ha triplicat el nombre d’usuaris del bus urbà.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: