Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Generalitat construirà la reivindicada rotonda a la C-51 a la Bisbal del Penedès

També es millorarà l'accés des de l'AP-2 al polígon industrial Les Planes

Actualment la connexió de la carretera TP-240 amb la C-51 es fa amb un enllaç que només permet els moviments d'entrada i sortida en sentit cap a Valls Actualment la connexió de la carretera TP-240 amb la C-51 es fa amb un enllaç que només permet els moviments d'entrada i sortida en sentit cap a Valls CEDIDA
Mobilitat Redacció Infocamp
Dimecres, 31 Mai 2017 09:56

La Generalitat ha autoritzat aquest dimarts la subscripció d’un conveni entre el Departament de Territori i Sostenibilitat, la Diputació de Tarragona i l’Ajuntament de La Bisbal del Penedès per al canvi de titularitat de diversos trams de les carreteres T-240 i TP-2402 i de la carretera de l’Albornar així com l’execució d’una rotonda a l’enllaç entre la T-240 i la C-51.

Amb aquesta modificació es podrà construir la reivindicada rotonda a la C-51, que s’ubicarà, aproximadament, a l’alçada de l’Esplai del Penedès. En l’actualitat, la connexió de la carretera T-240 amb la carretera C-51, es fa mitjançant una intersecció que permet únicament els moviments d’entrada i sortida en el sentit de circulació cap a Valls.Per aquest motiu, després de diverses reivindicacions per part de l’Ajuntament de La Bisbal del Penedès, la Generalitat construirà una nova rotonda a la C-51 que permetrà millorar aquest enllaç, una acció que ha estat molt reivindicada per la ciutadania i diversos col•lectius, com ara Unió de Pagesos o les entitats veïnals de diverses urbanitzacions.

A més, amb aquesta modificació, es podrà conformar un nou eix viari comarcal entre el Baix i l’Alt Penedès, de connexió entre la C-51 i l’AP-2 i d’accés a la Bisbal del Penedès, sense necessitat d’una nova infraestructura i evitant el pas dels vehicles per l’interior del nucli urbà. De fet, recentment s’ha condicionat la carretera C-51 al seu pas pel municipi, el que permetrà habilitar un eix viari comarcal, aprofitant el vial municipal que va des de la rotonda d’accés a l’AP-2 fins a la rotonda d’accés al polígon industrial Les Planes, conjuntament amb el nou tram de carretera construït entre aquesta rotonda i la carretera local de la Diputació TP-2402 i amb la integració de l’últim tram d’aquesta carretera local fins a la rotonda de connexió amb la C-51. Això comporta la modificació simultània de la funcionalitat de diversos trams de la xarxa viària que pertanyen tant a la Generalitat com a la Diputació i a l’Ajuntament i, per tant, s’han de fer canvis en la seva titularitat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: