Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Vendrell vol més millores a la línia de bus

La Xarxa Vendrellenca celebra l’actuació a la plaça dels Germans Trillas

La nova parada de bus de la plaça Germans Trillas, a Coma-ruga La nova parada de bus de la plaça Germans Trillas, a Coma-ruga XARXA VENDRELLENCA
Mobilitat Cati Morell / Taempus
Diumenge, 28 Mai 2017 11:43

La Xarxa Vendrellenca reclama al govern del municipi que segueixi l’exemple de l’actuació que han fet a la plaça dels Germans Trillas amb la parada del bus urbà i que faci accions similars en altres punts del recorregut.

Segons els veïns del Vendrell, aquesta petició va ser presentada per la Xarxa Vendrellenca el desembre de 2016 i ha generat una gran satisfacció entre els usuaris del bus. En aquest punt s’han instal·lat una plataforma i una marquesina per fer més confortable l’espera i facilitar l’accés al bus. Els veïns recorden que també van demanar una actuació a la parada del carrer Garrafó, que està ubicada en una zona en pendent al voral de la carretera, i en una parada que hi ha en una rotonda.

Els representants dels veïns creuen que si hi hagués més comunicació amb el regidor de Transports, Kenneth Martínez, es podrien resoldre més situacions conflictives amb la línia de bus urbà.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: