Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Pineda millora l'accessibilitat de les seves voreres

Les obres, pressupostades en 239.000 euros, quedaran enllestides durant el proper mes de juny

Obres al carrer d'Isaac Albéniz de la Pineda Obres al carrer d'Isaac Albéniz de la Pineda CEDIDA
Mobilitat Redacció Infocamp
Dimecres, 17 Mai 2017 17:48

L'Ajuntament de Vila-seca ha posat en marxa la cinquena fase de les obres de millora de l’accessibilitat dels carrers de la Pineda. Després de la remodelació de les voreres realitzada en diverses fases durant els darrers tres anys, ara s’està executant la millora de les voreres, arrencada d’arbres i nova plantació del darrer tram del carrer d’Isaac Albéniz -entre els carrers de Marcos Redondo i Hipólito Lázaro)-, així com la zona corresponent als carrers transversals de Marcos Redondo i de Montserrat Caballé.

Des de l'any 2013, l’Ajuntament ha anat millorant l’accessibilitat pels vianants als carrers de Pep Ventura, d'Enric Morera, d'Emili Vendrell -entre Amadeu Vives i Enric Morera-, d'Isaac Albéniz -entre Hipólito Lázaro i Marcos Redondo i Montserrat Caballé-.

Amb un pressupost de 239.895 euros, les obres d’aquesta nova fase abasten prop de 800 metres lineals de carrers i quedaran enllestides durant el proper mes de juny. Cal recordar que aquestes obres s’executen amb càrrec al pressupost municipal i tal i com es ve fent des de fa 24 anys a l’Ajuntament de Vila-seca, sense aplicar contribucions especials als veïns.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: