Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Altafulla canviarà els sentits de la circulació de l’entorn de la plaça Martí Royo

A partir del Pont de l’1 de maig, els caps de setmana, la circulació quedarà restringida totalment al pas de vehicles des de les 11h fins a les 23h

Imatge de la plaça Martí Royo d'Altafulla on es canviarà els sentits de la circulació Imatge de la plaça Martí Royo d'Altafulla on es canviarà els sentits de la circulació MONTSERRAT PLANA / EL PUNT AVUI
Mobilitat Redacció Infocamp
Dimecres, 26 abril 2017 17:01

L’Ajuntament d’Altafulla portarà a terme, a partir d’aquest divendres 28 d’abril, una modificació en els sentits de circulació dels vehicles a l’entorn de la plaça Martí Royo per tal d’afrontar el trànsit. D’aquesta manera, canviarà el sentit de circulació del carrer Albert Boronat des del carrer Marquès de Tamarit que, a partir d’aquesta data, serà de pujada fins a la confluència de la plaça Nova on els vehicles es podran desviar tant cap a l’esquerra en direcció al consistori, com a la dreta en direcció cap a la Baixada de Rigalt.

També canviarà el sentit de la marxa del trànsit el carrer Comunidor en el tram que va des de l’Ajuntament fins al Passatge de la Barceloneta. La Baixada de Rigalt serà únicament de baixada. Aquests canvis s’estan anunciant des del passat dilluns quan la Brigada Municipal i la Policia Local van iniciar les tasques de nova senyalització i pintura del paviment.

Restricció als vehicles

D’altra banda, a partir del Pont de l’1 de maig, la circulació quedarà restringida totalment al pas de vehicles des de les 11h fins a les 23h, els caps de setmana. Des de mitjans de juny fins a mitjans de setembre passarà a restringir-se cada dia. A partir de la nit s’obrirà al trànsit, doncs, fins a les 11h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: