Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La rehabilitació d’edificis augmenta a les comarques tarragonines

Tarragona és la que més rehabilitacions d'immobles ha fet enguany, seguida de Cambrils, Reus o el Vendrell, mentre que a Vila-seca o a Mont-roig del Camp baixen les intervencions

Durant el segon semestre del 2016, es van rehabilitar 206 immobles de les comarques de Tarragona mentre que enguany, en el mateix període, han estat 228 Durant el segon semestre del 2016, es van rehabilitar 206 immobles de les comarques de Tarragona mentre que enguany, en el mateix període, han estat 228 CEDIDA
Habitatge Redacció Infocamp
Dilluns, 28 Agost 2017 18:51

La rehabilitació d’edificis ha augmentat durant el segon trimestre d’enguany un 10,68% respecte el mateix període de l’any passat. Són dades que ha donat a conèixer el Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació (COAATT), i que indiquen una bona evolució en aquest sentit. Així, durant el segon semestre de l’any 2016, es van rehabilitar 206 immobles de les comarques de Tarragona mentre que enguany, en el mateix període, han estat un total de 228.

L’augment més significatiu de rehabilitacions ha tingut lloc a la ciutat de Tarragona que ha passat de les 39 de l’any 2016 a les 53 d’enguany, el que suposa un increment del 35,90%. A Reus la rehabilitació ha crescut un 5,2% i a Cambrils supera el 9%. Cal destacar també les dades del Vendrell on l’any passat només es va rehabilitar una sola casa i enguany han estat cinc.

La dada es tanca en negatiu a indrets com Vila-seca o Mont-roig del Camp on s’han rehabilitat menys edificis durant aquest segon trimestre. En conjunt, però, la lectura no és dolenta ja que les intervencions relacionades amb la rehabilitació, la redacció de projectes d’activitats i les direccions d’obra s’estabilitzen o augmenten. Això, segons els responsables del COAATT, posa de manifest que el mercat es recupera lentament i no pateix grans davallades negatives.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: