Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Es realitzen estudis geològics a edificis del Grup Centcelles de Constantí

Les inspeccions són el pas previ per a fer les millores necessàries per garantir la seguretat dels veïns dels edificis

L'Agència de l'Habitatge de Catalunya està inspeccionant els edificis del Grup Centcelles que fan cantonada L'Agència de l'Habitatge de Catalunya està inspeccionant els edificis del Grup Centcelles que fan cantonada CEDIDA
Habitatge Redacció Infocamp
Dimarts, 27 Juny 2017 18:02

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya està realitzant estudis geològics als edificis del Grup Centcelles de Constantí que fan cantonada, amb l’objectiu d’avaluar les patologies estructurals que presenten i dur a terme les actuacions de millora necessàries per garantir la seguretat dels veïns.Les inspeccions les estan duent a terme els tècnics de l’empresa 2BMFG arquitectes SLP, empresa contractada per l’agència.

L’Ajuntament de Constantí va traslladar en diverses trobades mantingudes de des fa mesos amb la Generalitat, la preocupació per l’estat de deteriorament d’aquests edificis. Des del consistori, l’alcalde Óscar Sánchez s’ha mostrat “satisfet amb el compromís adquirit per part del Govern un cop s’han iniciat les inspeccions geològiques” i espera que quan es disposi dels resultats tècnics, “s’executin les actuacions pertinents per tal de garantir la seguretat estructural dels edificis”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: