Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els afectats per la hipoteca reclamen sortides, a Tarragona

Membres de la PAH de tota la demarcació van ocupar l'oficina de BBVA de la plaça Imperial Tàrraco

Membres de la PAH de Tarragona, dijous, a la seu del BBVA Membres de la PAH de Tarragona, dijous, a la seu del BBVA AGNÈS LLORENS
Habitatge Agnès Llorens
Divendres, 21 abril 2017 07:51

Reclamar sortides a la seva situació i aconseguir desbloquejar molts processos d'hipoteques que són “injustos”. Aquest és l'objectiu dels membres de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH), que aquest dijous van reunir a Tarragona representants del conjunt de les comarques tarragonines.

Els integrants del col·lectiu reivindicatiu van entrar a l'oficina del BBVA de la plaça Imperial Tàrraco de Tarragona –abans seu central de Caixa Tarragona-Catalunya Caixa– per reclamar que l'entitat assumeixi tots els casos que depenen d'Anticipa –entitat gestora dels processos hipotecaris de l'antiga Catalunya Caixa– i que hi hagi reunions amb els afectats de les diverses entitats que depenen del conglomerat bancari. “Els uns passen la pilota als altres”, exclamava, exasperada, aquest dijous la coordinadora de la PAH a Tarragona, Carme Lleyda, la qual recorda que només a Tarragona hi ha 140 casos d'hipoteques en procés judicial que depenen d'aquesta entitat financera.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: