Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La PAH de Tarragona fa una campanya per als afectats per les clàusules sòl

Aquest matí han realitzat un ‘córrer bancs’ des del Balcó del Mediterrani fins al final de la Rambla Nova

Membres de la PAH esperant a l'entrega de documents a una de les entitats bancàries Membres de la PAH esperant a l'entrega de documents a una de les entitats bancàries MARINA MARTÍNEZ
Habitatge Marina Martínez
Dimecres, 15 Febrer 2017 17:36

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) de Tarragona ha engegat una campanya per ajudar als afectats per les clàusules sòl. Aquestes clàusules provenen de la sentència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE), el passat 21 de desembre, on es va afirmar que es tractava de clàusules abusives. Arran d’aquest fet, on moltes persones s’han vist afectades, la PAH posa a disposició diferents informacions i l’ajuda gratuïta tant a persones que formen part de la plataforma com per la resta de ciutadans. Alhora s’organitzaran diferents tallers i xerrades per donar les pertinents explicacions i els tràmits que s’han de realitzar.

En relació amb les dades, de manera permanent, es calculen uns 135 afectats que pertanyen a la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca; però una de les coordinadores, Mª Carme Lleida puntualitza “que hi ha molta més gent afectada fora de la plataforma”. També ha destacat la importància de “saber el moment precís en que es troba cada cas d’aquests afectats per poder solucionar-ho”.

Paral·lelament, la Plataforma ha aprofitat per realitzar aquest matí un ‘córrer bancs’, des del Balcó del Mediterrani fins al final de la Rambla Nova, per cada entitat bancària, on han presentat diversos documents relacionats amb les clàusules sòl i les obertures de les hipoteques. M. Carme Lleida recorda que si “els bancs, després de presentar els documents, al cap de tres mesos, no han fet una valoració a favor, es tractarà ja d’un tema judicial”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: