Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La CUP demana una revisió anticipada del Pla Local de l'Habitatge a Tarragona

A Tarragona hi ha entre 15.000 i 18.000 habitatges buits, segons els cupaires

La portaveu municipal de la CUP, Laia Estrada, i el conseller cupaire Jordi Martí La portaveu municipal de la CUP, Laia Estrada, i el conseller cupaire Jordi Martí CEDIDA
Habitatge Marina Martínez
Dimecres, 15 Febrer 2017 17:26

La CUP de Tarragona presentarà, al pròxim ple que se celebra el proper divendres, 17 de febrer, una moció reclamant una revisió anticipada del Pla Local de l'Habitatge a la ciutat. Tal i com ha explicat la portaveu municipal de la CUP, Laia Estrada, es tracta “d’un bon pla però no s’ha arribat a complir-ho”. Aquest pla local, aprovat al 2012 i que és vigent fins al 2018, tenia com a objecte analitzar i diagnosticar la problemàtica municipal en relació amb l’habitatge, les dificultats per accedir-hi, la demanda real, les necessitats de rehabilitació i conjugar-ho amb les possibilitats que permet el pla urbanístic a la ciutat.

D’aquesta manera, la CUP, veient que les propostes no s’han aplicat ni s’ha fet un seguiment, reclamen -un cop revisat- que s’iniciï la redacció d’un nou pla d’habitatge. Alhora, també demanen un estudi acurat d’habitatges buits, un estudi sobre els habitatges públics a Tarragona i un últim informe que concreti les necessitats reals de creixement de la ciutat.

Per la seva part, el conseller cupaire Jordi Martí ha recordat que hi ha a la ciutat hi ha entre 15.000 i 18.000 habitatges buits: “La previsió actual no fa pensar en un fort augment poblacional”. En aquest sentit, ha citat com a exemple el pla urbanístic de la Budellera, del qual afirma que “no és necessari més construccions d’obra nova sinó plans de rehabilitació”.

Els dos membres del grup municipal també han aprofitat per anunciar que en el pròxim ple, a banda d’aquesta moció, també es presentarà una altra al voltant de la regulació i retirada dels comptadors de les gestionables, conjuntament amb ERC-MES-MDC, i una altra sobre la participació ciutadana als plens municipals.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: