Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Epocauto presentarà un vehicle Vauxhall del 1904

La divuitena edició de la fira, que aplegarà un centenar d'expositors els dies 10 i 11 de març, comptarà amb aquesta peça única de col·leccionisme

El vehicle Vauxhall de l'any 1904, del barri londinenc que porta el mateix nom El vehicle Vauxhall de l'any 1904, del barri londinenc que porta el mateix nom FIRAREUS
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dimecres, 21 Febrer 2018 08:48

La 18a edició d'Epocauto es farà els dies 10 i 11 de març i comptarà amb una peça de col·leccionisme única: un vehicle Vauxhall de l'any 1904, que té 16 cavalls de potència. Aquest model és el Vauxhall de 3 cilindres més antic que es coneix al món i va participar en dues ocasions al London-Brighton Veteran Car Run, entre d'altres ral·lis.

Vauxhall és una marca britànica que va començar a fabricar vehicles l'any 1903, al barri londinenc del mateix nom i que avui està integrada al grup francès PSA. El model que es podrà veure a Epocauto és un Rear Entrance Tonneau d'accés posterior, en referència als models que en aquella època separaven els seients del conductor de la resta de passatgers, imitant els carruatges.

Epocauto tindrà un centenar d'expositors i ocuparà una superfície de 6.300 m2, a la qual s'ha d'afegir l'espai exterior de 4.000 m2 que es destinarà a aparcament de vehicles clàssics.

El preu de l'entrada a la fira de vehicles clàssics és de 6 euros, amb descomptes de 3 euros per a aquelles persones que assisteixin amb el seu vehicle clàssic o a les concentracions previstes. Els menors de 10 anys no paguen entrada. L'horari d'Epocauto és dissabte, dia 10 de març, de 10 a 20 hores i diumenge dia 11, de 10 a 15 hores.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: