Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Pleamar Vintage Market d’Altafulla obre el període de preinscripció per participar com a paradista

La quarta edició se celebrarà el 31 de març i l’1 d’abril al Parc Voramar i es consolida com el primer mercat vintage de la Costa Daurada

La zona del "vinil corner" és una de les més freqüentades del Pleamar Vintage Market d’Altafulla La zona del "vinil corner" és una de les més freqüentades del Pleamar Vintage Market d’Altafulla CEDIDA
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dijous, 01 Febrer 2018 07:28

El Pleamar Vintage Market d’Altafulla ha obert el període de preinscripció per participar com a paradista en la seva quarta edició, que se celebrarà el 31 de març i l’1 d’abril, al Parc Voramar. D’aquesta manera, en aquesta edició, es consolida com el primer mercat de referència en aquest àmbit de la Costada Daurada.

Els paradistes interessats en participar-hi trobaran el formulari al perfil de Facebook de “Pleamar Vintage Market”, o poden sol·licitar més informació al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. . La convocatòria s’obre a parades d’articles de segona mà i vintage, antiguitats, roba de segona mà, articles d’upcycling, artesania, vinils, llibres, bicicletes, i mobles.

L’organització ampliarà enguany els horaris arran de la demanda del públic que va superar les 12.000 persones l’any passat. D’aquesta manera, la trobada s’allargarà més enllà de les 21h de la nit el dissabte; i fins les 20h del vespre el diumenge.

Els visitants podran gaudir de música en directe, parades d’alimentació eat street, zona de discos vinil vinil corner, i la zona infantil kids zone, a més d’una setantena de parades de diferents articles. L’organització ha avançat també que inclourà una segona actuació musical el diumenge, i la possibilitat d’una nova activitat programada.

El Pleamar Vintage Market està organitzada per l’Associació Pleamar i la regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Altafulla.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: