Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

FiraReus tanca l’any del 75è aniversari amb més de 142.000 visitants

Han augmentat a sis els congressos, superant el sostre de quatre anuals, i s’ha rebut prop de 2.000 professionals

FiraReus tanca l’any del seu 75è aniversari batent un rècord d’activitat FiraReus tanca l’any del seu 75è aniversari batent un rècord d’activitat CEDIDA
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dimecres, 20 Desembre 2017 16:49

FiraReus tanca l’any del seu 75è aniversari batent un rècord d’activitat. Així, enguany, s’han fet un total de 125 actes, 20 més que l’any passat, els quals han comportat 227 dies d’ocupació -45 més que al 2016-. Això significa que aquesta temporada, les instal·lacions de l’edifici del Tecnoparc han acollit 142.800 visitants.

Pel que fa a les fires, se n'han celebrat 12, una més que l'any passat. Entre els actes realitzats, destaquen les jornades amb zona expositiva, que enguany han estat tres: Ficomerce, Smart Region i Més Dona. Per al president del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà “s'ha consolidat un calendari firal amb una programació variada que permet treballar sectors estratègics i arribar a públics de perfils molt diversos, des de famílies fins a professionals”.

Destaca especialment l'augment d'activitat del calendari congressual, ja que enguany s'han fet 6 congressos, superant el màxim de quatre anuals que hi havia fins al moment. Aquests sis actes han portat a les instal·lacions del Centre de Fires i Convencions prop de 2.000 professionals d'àmbits tan diversos com la salut, l'arxivística i la mobilitat.

El regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, ha destacat “la versatilitat de les instal·lacions i la capacitat d'adaptació a les necessitats del mercat, creant productes diversos vinculats a l'organització d'espectacles, els sopars d'empresa o els festivals de final de curs, entre d'altres”.

Els 75è aniversari de firaReus es tancarà oficialment al mes de gener, amb la projecció del documental de firaReus que recull imatges de la fira i d'exproReus des dels anys 40.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: