Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Jocs, presents en un seminari a Brussel·les sobre el futur de les regions mediterrànies

Villamayor ha destacat els aspectes més socials de Tarragona 2018 com el programa de voluntariat, l'educatiu i el cultural

Recepció a l’Ajuntament de Brussel·les. D’esquerra a dreta, el conseller Javier Villamayor; Julie de Groote, presidenta del Parlament Francòfon de Brussel·les i Philippe Close, alcalde de Brussel·les Recepció a l’Ajuntament de Brussel·les. D’esquerra a dreta, el conseller Javier Villamayor; Julie de Groote, presidenta del Parlament Francòfon de Brussel·les i Philippe Close, alcalde de Brussel·les CEDIDA
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dimarts, 05 Desembre 2017 17:56

El regidor dels Jocs Mediterranis de Tarragona, Javier Villamayor, ha participat avui al seminari ‘Southern and Northern Mediterranean metropolitan regions in response to migration’, que es desenvolupa aquest dimarts a Brussel·les sota l’organització de la Fundation du Dialogue Sud-Nord Méditerranéé.

Tarragona ha participat en un bloc dedicat a les intervencions de representants de diferents regions metropolitanes com Casablanca-Settat (Marroc), Tevragh-Zeina (Mauritània) i Catània (Itàlia), a banda de l’alcalde de Brussel·les, Phillipe Close.

Durant la seva intervenció, Villamayor ha destacat especialment els aspectes més socials de Tarragona 2018, com el programa de voluntariat, en el qual participaran, per exemple, 25 persones de la ciutat algeriana d’Oran (que acollirà els Jocs de 2021); el programa educatiu, en què els escolars del territori reben formació sobre els diferents països participants i les diferents religions; i el programa cultural que oferirà una mostra de la riquesa de la Mediterrània com a espai de trobada i diàleg.

Durant la resta del seminari s’abordaran qüestions com la cooperació descentralitzada o les polítiques per a la integració de la joventut, entre d’altres.

Publicitat