Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 691

Tot Nuvis fa de Reus la capital del món nupcial

FiraReus va cloure ahir la 25a edició del certamen amb un centenar d’expositors

Les desfilades de moda nupcial van ser el plat fort de la fira Tot Nuvis de Reus, que es va acabar ahir Les desfilades de moda nupcial van ser el plat fort de la fira Tot Nuvis de Reus, que es va acabar ahir MARC BUSQUETS
Fires i Congressos
Dilluns, 20 Novembre 2017 08:57

La fira nupcial Tot Nuvis va tancar ahir a Reus la seva 25a edició. Les instal·lacions de FiraReus van rebre prop d’un centenar d’expositors del sector (restauradors, agents de viatges, estilistes i sastres, entre molts altres) en un esdeveniment que durant les seves tres jornades de durada va incloure fins a set desfilades de moda, davant les dues que fins ara eren habituals.

Els visitants van tenir al seu abast 5.000 m² d’exposició per tenir previst fins a l’últim detall del seu enllaç. “Ser en aquesta fira és un gran aparador, sens dubte, perquè s’hi generen molts contactes”, va exposar la representant de Ricart Núvies, Rosa Ferré. Sortejos, descomptes i promocions van ser altres dels atractius per als assistents, que invertiran “entre 15 i 20.000 euros” per casar-se, segons va apuntar una altra expositora, Ingrid van Grinkel, de Blauverd Events. L’any passat, l’impacte de Tot Nuvis va ser d’uns 700.000 euros.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: