Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un any de celebracions

FiraReus, juntament amb l’exproReus, i la Universitat Rovira i Virgili celebren els seus aniveraris: 75 i 25 anys respectivament

El rector de la URV, Josep Anton Ferré, ha inaugurat oficialment l'exproReus 2017 El rector de la URV, Josep Anton Ferré, ha inaugurat oficialment l'exproReus 2017 ALBA SANCHA
Fires i Congressos Alba Sancha
Dimecres, 11 Octubre 2017 21:19

El 2017 esdevé un any de celebracions per dues entitats de gran pes a la demarcació de Tarragona. Per una banda, ja en fa 75 anys que es va celebrar la primera ‘Exposición Provincial de Muestras’, l’any 1942, que va donar pas a l’actual exproReus i a firaReus. Però, aquesta no és una data assenyalada només per al saló de fires, sinó també per la Universitat Rovira i Virgili (URV) que festeja, enguany, el seu primer quart de segle amb totes les esperances posades en un futur ben pròsper, tal com ha expressat el mateix rector de la URV, Josep Anton Ferré.

Coincidint tots dos aniversaris, la 47a edició de l’exproReus ha quedat oficialment inaugurada aquesta tarda, a les 18h, de la mà del rector de la URV, Josep Anton Ferré, qui ha destacat les sinergies entre totes dues entitats. Ferré ha expressat la importància d’apostar “pel progrés cultural però també per l’econòmic”, fet que considera un dels principis de la institució que dirigeix, com també de la mateixa firaReus, i que es pot trobar directament a l’exproReus amb la seva amplíssima oferta. A més, el rector ha posat l’accent en un futur de prosperitat i ha apuntat que “les celebracions han de servir, no tant per pensar en allò que s’ha fet, sinó en el que es vol fer”. Finalment, Josep Anton Ferré ha assegurat que tant els 25 anys de la URV com els 75 de firaReus han estat possibles gràcies al dinamisme econòmic i cultural que durant anys s’ha fomentat i dut a terme al territori.

Per la seva banda, l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, també ha remarcat el gran impacte econòmic de l’exproReus, “l’única fira d’aquestes característiques que es fa a Catalunya”, segons ha expressat el batlle, tant a Reus com a tota la demarcació. Pellicer també ha definit l’esdeveniment com una bona oportunitat per generar negoci, a més de considerar-lo un “gran aparador del món comercial”.

La fira ha començat la seva activitat aquest mateix matí, des de les 11h, i es podrà seguir visitant fins al proper 15 d’octubre. Més de 200 aparadors ompliran una superfície de 25.000 metres quadrats, 10.000 dels quals estaran destinats exclusivament a l’automoció. Cal destacar com una de les novetats d’enguany i també un dels principals reclams la demostració de cuina que farà la guanyadora de ‘Master chef 4’, Paula Alós. Tot i això, els estands relacionats amb la llar i la salut, a més de la zona de restauració, seran una altra atracció d’aquesta tradicional cita de 75 anys d’antiguitat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: