Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Montblanc comença les inscripcions al concurs de diorames de Clickània 2017

El festival de Playmobil complirà la 10a edició i tindrà una durada extraordinària de deu dies

Imatge d'arxiu del festival de Playmobil 'Clikània' de Montblanc Imatge d'arxiu del festival de Playmobil 'Clikània' de Montblanc CEDIDA
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Diumenge, 17 Setembre 2017 11:41

Clickània, el Festival de Playmobil de Montblanc, arriba enguany a la desena edició, i tindrà una durada excepcional de sis dies repartits en dos caps de setmana: 12, 13, 14 i 15 d'octubre i 21 i 22 d'octubre. Com passa tots els anys el festival té com a objectiu que els visitants se sentin protagonistes i per això es fomenta la seva participació. Per aquest motiu no faltarà el concurs de diorames, que ja s'ha convertit en un clàssic perquè es fa des del primer any de Clickània.

Des que el festival té una durada de dos caps de setmana el concurs de creació de diorames de Playmobil també es va adaptar a aquesta ampliació. En disposar de més dies de celebració el concurs es pot obrir a més participants. El concurs de diorames se celebra a l'antic hospital de Santa Magdalena, on cada cap de setmana s'hi ha programat el muntatge, l'exposició dels diorames i l'acte de lliurament de premis.

L'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Montblanc s'encarrega de la redacció de les bases, de les inscripcions, del control de muntatge i desmuntatge, de la vigilància i del veredicte del jurat.

Les principals característiques del concurs queden recollides a les bases que es poden consultar al web www.clickania.cat i se'n farà recordatori des dels comptes de Montblanc Medieval a les xarxes socials.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: