Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Altafulla reuneix experts en ciències d’arreu del món

La trobada s’aprofitarà per difondre i promoure el turisme entre els visitants i espais com la vil·la romana dels Munts

El congrés té lloc a l'Hotel Gran Claustre d'Altafulla El congrés té lloc a l'Hotel Gran Claustre d'Altafulla ALTAFULLA RÀDIO
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dijous, 07 Setembre 2017 17:20

Altafulla inaugura el ‘6th Annual workshop on biomaterials and ther interactions with biological and model mebranes 2017’ que reunirà experts en biologia, química, física i enginyeria d’arreu del món. Es tracta d’un congrés que periòdicament reuneix científics de diversos punts del planeta i que, en aquesta ocasió, l’escenari escollit fins dissabte, 6 de setembre, ha estat l’Hotel Gran Claustre d’Altafulla.

La cita reuneix, durant tres dies, experts d’arreu del món que, al llarg de les diverses sessions, comparteixen les seves experiències i coneixements de manera interactiva. A Altafulla hi ha prevista la participació de representants de Dinamarca, Holanda, el Regne Unit, Alemanya, França, Israel, Canadà, Suècia i els Estats Units. Mitjançant diverses sessions i grups de treball al llarg dels dies que durarà l’esdeveniment, el ‘workshop’, de caràcter multidisciplinar té programat posar sobre la taula qüestions com la interacció de polímers sintètics, nanopartícules, proteïnes i biomolècules amb membranes fosfolipídiques cel·lulars.

L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, és l’encarregat de donar el tret de sortida a la trobada. El programa també contempla la difusió i promoció turística d’Altafulla amb una visita a la vil·la romana dels Munts així com una activitat de divulgació científica oberta al públic.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: