Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Fira de l’Avellana de Riudoms ‘creix’

La programació incorpora per diumenge al migdia una cercavila de gegants, amb dotze colles convidades

Imatge d'arxiu de la cursa de portadors de sacs d'avellanes, un dels atractius de la Fira de l'Avellana de Riudoms Imatge d'arxiu de la cursa de portadors de sacs d'avellanes, un dels atractius de la Fira de l'Avellana de Riudoms JOBACAR
Fires i Congressos Maria J. Ramos/El Punt Avui
Divendres, 11 Agost 2017 08:40

L’economista i professor Modest Guinjoan inaugurarà aquest vespre la 418a Fira de Sant Llorenç i 37a Fira de l’Avellana de Riudoms. La mostra obrirà les portes avui a la tarda amb 16.000 m² de recinte firal i uns 150 expositors. Tot seguit, les activitats començaran a desplegar-se, amb una doble proposta per a la nit: la caminada nocturna fins a la Mussara i l’Avellana Sound, amb el concert d’El Diluvi.

El programa, que pretén potenciar el sector agrari, conjuga xerrades tècniques, exposicions, gastronomia, música i propostes populars amb una fira multisectorial que ofereix una bona mostra de maquinària agrícola, automoció, artesania i jardineria.

Com a novetat, la programació incorpora per diumenge al migdia una cercavila de gegants, en què, a més de la de Riudoms, participaran dotze colles convidades, amb motiu del 35è aniversari de la colla local. També s’incorpora enguany l’exposició de vehicles tunning d’alta gamma, que es podrà visitar tots els dies.

Una cita imprescindible és sempre la cursa de portadors d’avellanes de diumenge a la tarda, en què es revelarà el guanyador de la combinada de portadors de sacs. En acabat, els més petits faran una demostració infantil de portadors de saquets d’avellanes de 10 quilos.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: