Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Roda de Berà convida a viatjar a l’època medieval aquest cap de setmana

El mercat medieval, que arriba a la seva novena edició, és un dels actes més reeixits i esperats de les festes d’estiu

Imatge d'arxiu d'un espectacle de titelles al Mercat Medieval de Roda de Berà Imatge d'arxiu d'un espectacle de titelles al Mercat Medieval de Roda de Berà CEDIDA
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Divendres, 28 Juliol 2017 12:35

Gastronomia, artesania, atraccions medievals, cercaviles, mostra d’oficis medievals, titelles, tir amb arc, granja infantil, passejos amb poni, atraccions medievals..., un viatge en el temps possible per a les persones que a partir del proper divendres, i fins diumenge, s’apropin al nucli urbà de Roda de Berà. La plaça de la Sardana, plaça dels Pins i el carrer Sant Isidre es guarniran durant tot el cap de setmana, de les 18.30 i les 23.30 hores, els tres dies, per acollir la novena edició del Mercat Medieval.

Els organitzadors, l’Associació Medieval de les Comarques de Tarragona, amb la col·laboració de l’Ajuntament, esperen rebre milers de persones, tenint en compte l’èxit de l’esdeveniment en les edicions anteriors, i que aquesta és una de les cites més esperades de les festes d’estiu.

Hi haurà paradetes per a tots els gustos, conjugant gastronomia amb artesania, bijuteria, una taberna medieval, una xurreria o la pizzeria artesana, i s’han preparat diverses activitats per a totes les edats. Divendres a la tarda serà la inauguració oficial, amb la presència de les autoritats locals, a partir de les vuit de la tarda, amb l’espectacle de titelles “peix, peixet” de la companyia Invisible titelles.

Dissabte, de 18 a 22 hores, serà el torn dels arquers de Roda de Berà, els qui oferiran una exhibició i aprenentatge de tir amb arc; i a les 20 hores hi haurà jocs infantils amb Susanita Pinceles.

Diumenge, a les 19.30 hores, tindrà lloc una cercavila i animació amb l’arbre màgic dels Joglars de la bota. A més a més, tant dissabte com diumenge, hi haurà un taller de foc i forja a càrrec d’Oriol i Ramón de Bonastre, mestres artesans per la Generalitat de Catalunya; i una exposició de maquetes de castells medievals a càrrec d’Amadeu Nadal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: