Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els cavalls, protagonistes de la Fira de Sant Jaume de Reus

Enguany s'hi celebra el Campionat de Catalunya de Morfologia Pura Raça Espanyola

Els cavalls, protagonistes de la Fira de Sant Jaume de Reus Els cavalls, protagonistes de la Fira de Sant Jaume de Reus ARXIU/ EL PUNT AVUI
Fires i Congressos El Punt Avui
Divendres, 21 Juliol 2017 08:05

Tot és a punt per a l’arrencada avui al vespre de la Fira de Sant Jaume al parc de la Festa de Reus. Aquesta cita tradicional en el calendari firal català, que se celebrarà fins diumenge a partir de les 19h, inclou com a tret distintiu la Fira del Cavall organitzada per l’Associació dels Amics del Cavall de les Comarques de Tarragona. Com a novetat, en aquesta 22a edició s’ha celebrat el Campionat de Catalunya de Morfologia Pura Raça Espanyola. El lliurament de premis serà aquest vespre.

El programa inclou un concurs de horse ball, proves d’Alta Escola, doma vaquera i salt d’obstacles puntuables per al campionat de Catalunya, exhibicions de diverses disciplines eqüestres i l’espectacle de doma en llibertat i acrobàcies de Santi Serra i Florin Harabor que es podrà veure cada nit. Altres propostes destacades són els sopars a la fresca, elaborats amb productes de proximitat, i la tradicional cursa de portadors de sacs d’avellanes de dissabte. Espectacles de ball i activitats infantils completen el programa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: