Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'L'Embruixada' de l'Arboç s'ajorna pel 22 de juliol

El mercat remeier i esotèric que havia de celebrar-se aquest cap de setmana s'ha posposat per motius "tècnics normatius"

Imatge d'arxiu d'una de les activitats de 'L'Embruixada' de l'Arboç Imatge d'arxiu d'una de les activitats de 'L'Embruixada' de l'Arboç CEDIDA
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dijous, 29 Juny 2017 11:06

La quarta edició de 'L'Embruixada',que havia de celebrar-se el proper dissabte 1 de juliol a l'Arboç, s'ha ajornat pel dia 22 del mateix mes per motius "tècnics normatius", segons informa el consistori. 

'L’Embruixada' és una combinació de mercat remeier i esotèric, amb tallers infantils, concursos i conferències. Aquesta és l’exitosa fórmula que va triar L’Embruix en les tres primeres edicions per atraure públic de totes les edats i que, ara, es consolida en aquesta quarta edició de l’esdeveniment. Enguany, el mercat es desenvoluparà al carrer Major i adjacents.

Tots els actes poden consultar-se al perfil de facebook de L’Embruix.cat https://www.facebook.com/lembruixcat/.

'L’Embruixada' és un esdeveniment organitzat per L’Embruix.cat amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Arboç, Ràdio L’Arboç, l’Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès a l’Arboç i l’Aula de Sons.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: