Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Fira de Cambrils, 60 anys i en forma

La mostra arrenca aquest divenres amb més estands, més propostes lúdiques i una activitat intensa a les xarxes

L'espai medieval incorpora la Torre del Llimó L'espai medieval incorpora la Torre del Llimó AJUNTAMENT DE CAMBRILS
Fires i Congressos Maria J. Ramos/El Punt Avui
Divendres, 02 Juny 2017 08:53

La gran evolució que ha viscut la Fira Multisectorial de Cambrils des dels seus inicis el 1957, n’ha garantit l’èxit fins aquesta 60a edició i que s’hagi convertit en certamen de referència al territori. Així, es mantenen els canvis introduïts l’any passat en la darrera actualització, com la nova imatge i comunicació, la fira virtual, l’espai 'Niu Projectes' per a joves emprenedors o la zona 'Food Trucks & Circus'.

L’activitat econòmica, amb 36.000 metres d’exposició comercial, 338 estands i 208 expositors, es complementa amb moltíssimes activitats lúdiques. La Torre del Llimó estarà oberta, integrada a l’espai medieval amb mostra d’oficis tradicionals, tallers, un campament medieval i exposicions.

El concert jove serà aquest divendres a la nit amb Roba Estesa i, demà a la tarda, l’actuació castellera dels Xiquets de Cambrils i els Brivalls de Cornudella. Tampoc no hi faltaran els balls, tallers, l’espai infantil i l’homenatge a la vellesa ni la imprescindible fira de firetes. La inauguració oficial serà avui al migdia a càrrec del secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat, Joan Aregio.

La Fira de Cambrils es podrà visitar del 2 al 4 de juny.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: