Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El CAT mostra els seus processos i instal·lacions a través de la projecció d’un vídeo corporatiu

Així s’ha presentat a l’estand del Consorci en el marc de la 34a edició de les Jornades Tècniques del sector estatal de l’aigua

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, fent ús de les ulleres de realitat virtual de l'estand del CAT L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, fent ús de les ulleres de realitat virtual de l'estand del CAT CEDIDA
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dimecres, 24 Mai 2017 17:24

El Consorci d’Aigües de Tarragona (CAT) inaugura el seu estand en el marc de la 34a edició de les Jornades Tècniques del sector estatal de l’aigua on participen 620 persones.

L’estand reflecteix que és i que fa el Consorci amb la projecció d’un vídeo corporatiu que relata la seva gènesi i mostra els seus processos i instal·lacions. D’altra banda, i mitjançant tècniques de recreació i modelització virtual, es mostres dos exemples hidràulics per excel·lència com són una bomba i una xemeneia d’equilibri on, amb les ulles de realitat virtual, es podrà experimentar la visió quasi real del funcionament i recorregut de l’aigua.

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, el president de l’Associació Espanyola d’Abastiment d’Aigua i Sanejament (AEAS), Fernando Morcillo, i el president del CAT, Albert Abelló, han estat present en aquesta inauguració i han pogut experimentar, a través de les ulleres de realitat virtual, amb la xemeneia d’equilibri i la bomba hidràulica.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: