Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cartell de complet en la 60a Fira de Cambrils

La fira multisectorial tindrà 338 estands i 208 expositoris, una trentena més que l'edició anterior

L'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i la regidora de Promoció Econòmica, Ana López, en la presentació de la Fira Multisectorial L'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i la regidora de Promoció Econòmica, Ana López, en la presentació de la Fira Multisectorial M.J.R./ EL PUNT AVUI
Fires i Congressos Maria J. Ramos/El Punt Avui
Dimecres, 24 Mai 2017 08:48

Amb 36.000 m² d'exposició i tots els espais comercialitzats, la 60a Fira Multisectorial de Cambrils obrirà del 2 al 4 de juny. Seran 338 estands i 208 expositors, una trentena més que l'edició passada, quan va rebre uns 40.000 visitants.En la presentació de la mostra, l'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, va destacar que es tracta d'una fira amb doble vessant, comercial i lúdic, que s'ha anat actualitzant per continuar sent de referència al territori.

Així, i per la bona acceptació que van tenir, es mantenen iniciatives engegades l'any passat, com ara la nova imatge i comunicació, la fira virtual on els expositors poden fer promoció a la xarxa abans i després de la fira, Niu Projectes per a joves emprenedors o el Food Trucks & Circus. Com a novetat, la Torre del Llimó estarà oberta i integrada a l'espai medieval amb una mostra d'oficis i tallers. Al programa, no hi falta el teatre ni el concert de fira amb Roba Estesa, el dia 2. El primer pas es farà aquest diumenge amb el pregó del cambrilenc Joan Gatell.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: