Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una quarantena d’activitats a la Fira Marítima Costa Daurada

De l’11 al 14 de maig es podran gaudir a Cambrils de moltes novetats com el ioga paddle surf

Una de les activitats que tindrà lloc aquests dies a la Fira Marítima Costa Daurada amb accés per a tothom Una de les activitats que tindrà lloc aquests dies a la Fira Marítima Costa Daurada amb accés per a tothom CEDIDA
Fires i Congressos Marina Martínez
Dilluns, 08 Mai 2017 17:21

Torna una nova edició –la desena- de la Fira Marítima Costa Daurada a Cambrils, de l’11 al 14 de maig, amb una quarantena d’activitats programades i al voltant de 50 expositors amb els millors productes del sector nàutic. Enguany, com a celebració dels 10 anys, es presenten moltes novetats amb l’objectiu de potenciar la pràctica de la nàutica des de totes les seves vessants. Una de les activitats més destacades serà el ioga paddle surf; però també es gaudirà d’una zona artesanal, del Campionat de Catalunya de Salvament i Socorrisme, del concert de celebració –dissabte a la nit-, de diversos sortejos entre els participants i, per primer cop, de Foodtrucks.

D’altra banda, es consolida la zona de les extreme activities que l’any anterior va tenir una gran acollida. Així mateix, es celebrarà el segon Concurs de pesca Mar Costa i el Campionat de Catalunya de motos aquàtiques. Vela, caiac, windsurf i moltes altres modalitats, la majoria gratuïtes, per a totes les edats estaran presents a l’esdeveniment per poder donar opcions a tothom. La regidora de promoció econòmica, Ana López, ha destacat l’objectiu “d’apropar tothom a la cultura del mar”. Per la seva part, el president del Club Nàutic Cambrils, Ramon Vallverdú, ha matisat que “hem de fomentar l’afició per aquest món”.

L’edició anterior, segons dades pròpies del Club, van visitar la fira al voltant de 16.000 persones i, enguany, es pretén aconseguir que la gent entengui que és per a tothom i “no per una classe d’elit”, tal i com comenta Vallverdú.

Al web ja estan disponibles els horaris de les activitats i l’accés per poder fer les inscripcions prèvies de les diverses activitats.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: