Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Cambra de Reus renova el seu suport a la Fira Marítima

El conveni signat per la Cambra de Reus i el Club Nàutic de Cambrils suport al sector nàutic del territori per dinamitzar l’economia de la zona i crear sinèrgies entre empreses

El president de la Cambra de Reus, Isaac Sanromà, i el seu homòleg al Club Nàutic cambrilenc, Ramon Vallverdú El president de la Cambra de Reus, Isaac Sanromà, i el seu homòleg al Club Nàutic cambrilenc, Ramon Vallverdú CEDIDA
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dimecres, 26 abril 2017 10:44

Per segon any consecutiu, la Cambra de Comerç de Reus ha refermat el seu compromís amb la Fira Marítima Costa Daurada, una iniciativa del Club Nàutic Cambrils que enguany arriba a la desena edició. Com ja va succeir l’any passat, la corporació s’uneix a un projecte que té com a objectiu acostar la nàutica a tothom a través de les empreses i entitats del sector. La signatura del conveni ha anat a càrrec del president de la Cambra Isaac Sanromà, i del seu homòleg al Nàutic cambrilenc, Ramon Vallverdú.

El president de la Cambra ha volgut destacar l’aposta de la corporació per aquells “esdeveniments que es caracteritzen per dinamitzar l’economia de la zona i per crear sinèrgies entre empreses.” En aquest sentit ha posat l’exemple del sector nàutic que “té una dimensió important a casa nostra, en contínua expansió i creixement. D’aquí la voluntat de la Cambra de ser al costat d’aquells que treballen de valent en la promoció d’aquest sector i que ajuden, de manera ben especial, a la seva popularització. Un àmbit on la Fira Marítima hi té molt a dir i a fer”.

Sanromà ha destacat, també, la importància de la nàutica com un element d’atracció turística de primer ordre, recordant que el 70% del turisme relacionat amb el mar a l’estat espanyol té el litoral mediterrani com a referent.

La desena edició de la Fira Marítima Costa Daurada es realitzarà a les instal·lacions del Club Nàutic de Cambrils de l’11 al 14 de maig. Podeu trobar tota la informació a http://www.firamaritimacostadaurada.cat/.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: