Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Montblanc celebra aquest diumenge la Fira de la Ganga

En aquest edició creixen els comerços participants

Imatge de l'última edició de la Fira de la Ganga Imatge de l'última edició de la Fira de la Ganga CEDIDA
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dissabte, 04 Març 2017 18:45

La Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc (UBCM) celebra aquest diumenge, dia 5 de febrer, una nova edició de la Fira de la Ganga, que guanya participants. En aquesta edició, hi haurà 16 establiments de la vila, respecte els 11 de l’any anterior, que vendran productes de primera qualitat a preus molt baixos i provinents d’estoc. La Fira de la Ganga és una activitat consolidada de l’associació comercial, mitjançant la qual els establiments poden reduir estocs i els clients trobar oportunitats.

Aquest any, s’hi trobaran objectes de regal, calçat, moda, roba de punt, productes i roba infantil, material i roba esportiva, papereria i llibreria, així com productes alimentaris ecològics, entre altres. La novetat és la companyia ‘Els Picarols’, que amenitzarà amb un mim i música la Fira i tombarà amb el seu espectacle pels carrers del centre.

Les botigues s’instal·laran a la plaça i carrer Major de Montblanc entre les 10 i les 14h. En cas de pluja, la Fira de la Ganga es celebraria el diumenge següent, 12 de març.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: