Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Arriba la Fira Akelarre per primer cop al Camp de Mart

Les bruixes i el món dels encanteris principals protagonistes

Imatge d'arxiu d'un dels actes en edicions anteriors de la Fira Akelarre de Tarragona Imatge d'arxiu d'un dels actes en edicions anteriors de la Fira Akelarre de Tarragona TARRAGONA21.COM
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dimecres, 01 Març 2017 11:34

Aquest cap de setmana del 3 al 5 de març, la ciutat de Tarragona acollirà una nova edició de la Fira Akelarre, que per primer cop canvia d’ubicació i deixa la Part Alta per traslladar-se al Camp de Mart. L’activitat combina el misticisme amb les tradicions, ja que aquest any “la cosa va de bruixes”, però també de mantenir vius certs hàbits com el de poder comprar a les paradetes d’artesania o escoltar música de fa dos o tres segles.

A més, la Fira, que estarà oberta de 10h a 22h els tres dies, comptarà el divendres amb una degustació de la beguda queimada i una cercavila amb les bruixes de les quatre estacions i un ritual de desitjos. Durant el dissabte, els protagonistes seran els joglars que jugaran a la bola encanta o faran encanteris amb la música de l’Arpa. Per l’últim dia, està previst un espectacle de malabars i il·lusionisme.  

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: