Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Festa de Sant Pere de l'Hospitalet de l'Infant presenta una vintena d'actes

En el programa d’activitats, a més de les propostes tradicionals, destaquen els concerts de Buhos, l’orquestra Kripton i de diversos grups locals

Els Diables de l'Hospitalet de l'Infant tornaran a actuar per la Festa de Sant Pere Els Diables de l'Hospitalet de l'Infant tornaran a actuar per la Festa de Sant Pere ARXIU / INFOCAMP
Festa Major Redacció Infocamp
Dimecres, 23 Juny 2021 20:18

La Festa de Sant Pere de l’Hospitalet de l’Infant se celebrarà, del 25 al 29 de juny, i el seu programa d’actes inclourà gairebé una vintena d’actes per a tots els públics, organitzats per l’Ajuntament i la Comissió de Festes de l’Hospitalet de l’Infant, amb la col·laboració de diverses entitats locals. Amb aquest programa, és pretén mantenir viva una festa que antigament era molt important a l’Hospitalet, quan la festa major del poble se celebrava a l’entorn d’aquesta efemèride.

Entre els actes previstos, destaquen els tradicionals, com són la processó marítima amb la banda municipal de música Clau de Vent i els Gegants de l’Hospitalet; la missa, el Torneig de futbol per a veterans Josep Seguer, organitzat per la Penya Barça l’Hospitalet de l’Infant, que enguany celebra la 15a edició; i la cloenda de la festa, a càrrec dels Diables de l’Hospitalet de l’Infant. Aquesta entitat local també s’ocuparà de la tronada que divendres donarà inici a la festa, seguida de l’exhibició de tabalers en moviment (pujats al trenet turístic).

Buhos en concert

Les altres propostes que criden més l’atenció són de tipus musical: el concert de Buhos, un dels grans grups d’èxit del panorama musical del país, que actuarà diumenge, després de Lobster Tribe, una banda integrada per sis amics de diferents punts del Camp de Tarragona i la Costa Daurada (el bateria és del municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant).

Per la revetlla de Sant Pere del dilluns, sonarà la música de l’orquestra Kripton; i dos dies abans, el dissabte, la de diversos grups locals (Alba Mirambel i Rita Pons, Papa Canalla, On the road, Tacones y cuerdas, Carlos Toledo i Patricia Benaiges i Júlia Bobb.

A més, igual que l’any passat, la Xaranga Xino Xano farà un recorregut amb el trenet turístic per davant dels bars i restaurants de l’Hospitalet de l’Infant. Amb aquesta activitat, prevista per dissabte, es vol incentivar el consum als establiments de restauració del poble, donar un impuls econòmic a aquest sector.

D’altra banda, per al públic infantil hi haurà el concert de Pop per Xics, el teatre Monstruos de Colores i animació de circ.

Les Rutes per les fortificacions desconegudes de la Guerra Civil

Completaran el programa d’actes, les 'Rutes per les fortificacions desconegudes de la Guerra Civil del Coll de Balaguer', que ha preparat la secció d’història i patrimoni de Foment Cultural, una sessió de cinema i una sessió d’aiguagim a càrrec de la Fina Navarrete amenitzada pel Dj Óscar Sánchez.

De tot plegat parlarà el regidor de Festes, Diego García, en l’acte de presentació de les activitats, previst per al divendres, a les 22.30 h, al pati de l’Escola Mestral. En aquest acte institucional, García estarà acompanyat per la coordinadora d’Infermeria del CAP de l’Hospitalet de l’Infant, Efi Enri; i per la directora de l’Àrea Bàsica de Salut (ABS) del municipi, Cristina Mestres. Tot seguit, es podrà veure l’espectacle-actuació 'Alegria, que és festa major', que oferiran els guanyadors del concurs de la Trinca del programa de TV3.

“Davant de la pandèmia de la Covid-19, limitarem l’aforament a tots els espectacles. Per controlar l’aforament i garantir la distància social entre els participants, es col·locaran seients separats i la majoria de les propostes tindran lloc a l’aire lliure, sobretot al pati de l’Escola Mestral», ha explicat el regidor de Festes, Diego García.

A la pàgina web de l’Ajuntament, www.vandellos-hospitalet.cat, es pot consultar el programa d’actes sencer.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: