Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torna el Concurs de Fotografia Instagram de la Festa Major de l’Arboç

El guanyador o guanyadora s’endurà un sopar per a dues persones en un restaurant de la vila i la seva fotografia formarà part del programa d’actes de la Festa Major 2020

Imatge de la foto guanyadora l’any 2018 Imatge de la foto guanyadora l’any 2018 AJUNTAMENT DE L'ARBOÇ
Festa Major Redacció Infocamp
Dissabte, 17 Agost 2019 20:07

Després de l’èxit de convocatòria i participació que van suposar les 4 edicions anteriors del Concurs de Fotografia d’Instagram de la Festa Major de l’Arboç, aquest any l’Ajuntament ha decidit repetir l’experiència convocant la 5a edició d’aquest concurs a la xarxa social més de moda. En aquesta edició, el guanyador tindrà un premi molt especial: la seva fotografia formarà part del Programa d’actes de la Festa Major 2020, i a més s’endurà un sopar per a dues persones en un restaurant de l’Arboç.

Per participar-hi només caldrà penjar les fotografies a Instagram amb l’etiqueta #FMlArboç19. Cal destacar la gran qualitat de les fotografies presentades en les anteriors edicions del concurs d’Instagram,  per això en aquesta edició hi haurà un 1er premi, un 2on premi i un 3er premi i s’han creat diferents mencions especials. 

Properament estaran disponibles a la plana web municipal www.arbocenc.cat les bases del ‘Concurs de Fotografia d’Instagram de la Festa Major de l’Arboç 2019’. Aquest concurs és organitzat per l’Ajuntament de l’Arboç.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: