Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Porrera anul·la la Festa Major com a protesta pels empresonaments polítics

L'Ajuntament i el poble de Porrera anul·len tots els actes previstos com a protesta contra l'empressonament dels representants legítims i "per tota la violència judicial i política de l'Estat"

Porrera ha anul·lat tots els actes de la Festa Major Porrera ha anul·lat tots els actes de la Festa Major CEDIDA
Festa Major Redacció Infocamp
Dilluns, 06 Novembre 2017 20:12

L’Ajuntament de Porrera i el poble de Porrera va decidir en una reunió celebrada divendres anul·lar tots els actes de la Festa Major previstos pel 10, 11, 12 i 13 de novembre "com a protesta per tota la violència judicial i la venjança política de l'Estat"

En un comunicat, el poble expressa que "hem d'actuar denunciant tota aquesta agressió als nostres representants legítims, empresonats per les seves idees i per complir el mandat democràtic del Poble", alhora que recorden que aquests "són moments de lluita per garantir la llibertat".

Finalment, des de Porrera es fa arribar "tota la solidaritat amb els presos polítics, amb els exiliats, amb tots els perseguits per defensar les seves idees i amb les seves famílies. Especialment a la Meritxell, al Josep i al Lluís. Molta força", conclou el comunicat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: