Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Altafulla viu el primer cap de setmana de la Festa Major de Sant Martí

La comèdia 'Orgasmos', de l'actor Roger Pera i l'actriu Mònica Pérez, es representarà, aquest diumenge 5 de novembre (21:30h), al Casal la Violeta

'Orgasmos', protagonitzada per l'actor Roger Pera i l'actriu Mònica Pérez, es podrà veure diumenge al Casal la Violeta 'Orgasmos', protagonitzada per l'actor Roger Pera i l'actriu Mònica Pérez, es podrà veure diumenge al Casal la Violeta CEDIDA
Festa Major Redacció Infocamp
Dissabte, 04 Novembre 2017 10:56

Altafulla inicia aquest cap de setmana la Festa Major de Sant Martí 2017. La presentació del tercer disc ‘Equilibri’, del grup de folk, pop i cançó d’autor Blaumut –l’11 de novembre- i la comèdia ‘Orgasmos’ de l’actor Roger Pera i l’actriu Mònica Pérez –el 5 de novembre-, són els plats forts de les festes que complementen més d’una setantena d’actes per a tots els públics.

La regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Altafulla, Montse Castellarnau, ha destacat l’ampli programa d’actes d’enguany “amb un fort pes del folklore català i local”. Des dels castells, baixada de trastos, bastons i sardanes, rues, cercaviles amb gegants, nans, diables i grallers; fins a rutes a peu, esmorzars populars, teatre, disfresses, jazz, música clàssica, exposicions de pintura i artesania ompliran durant tres setmanes d’autèntic ambient festiu els carrers i les places d’Altafulla.

El primer cap de setmana

Després dels actes celebrats al matí d'aquest dissabte 4 de novembre, l'activitat festiva es reprèn, a les 17:15h, amb el concert de Motjazz 'Free Art Three', a la Pallissa de l'Era del Senyor. A les 18h, serà el torn de la cercavila amb els elements festius del municipi. A les 20h, tindrà lloc un concert de gralles, a les escales de la Placeta, a càrrec dels Grallers d'Altafulla, els Grallers de l'Escola de Música i de grups convidats. 

El cicle Altafujazz presentarà, a les 20:30h, el concert de Crary Trio & Mathew Simons, que es farà a la Pallissa de l'Era del Senyor. I pels amants de la música de la dècada dels 80, a les 23:30h, s'organitza la Festa M80 amb la Fever Band, que anirà seguida d'una sessió del DJ M80, al Casal la Violeta.

L'endemà diumenge, 5 de novembre, de les 10 a les 12h, se celebrarà una gimcana familiar pel municipi, organitzada per l'ATECA, que partirà des de la plaça dels Vents. A les 12h, la plaça del Pou serà l'escenari de la tradicional Diada Castellera de Sant Martí, amb els Castellers d'Altafulla, els Xiquets de Tarragona i els Xicots de Vilafranca, que tindran una de les darreres oportunitats de la temporada per fer els castells pendents. A les 18h, els Diables d'Altafulla petits protagonitzaran el correfoc, la carretillada i els versots, a la mateixa plaça del Pou.

Els actes del primer cap de setmana de la Festa Major de Sant Martí finalitzaran amb un dels plats forts de la programació. A les 21:30h, es representarà al Casal la Violeta la comèdia "més calenta de la temporada" 'Orgasmos', protagonitzada per l'actor Roger Pera i l'actriu Mònica Pérez. L'entrada anticipada val 10 euros i 12 si és a taquilla.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: