Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tot a punt perquè un cavaller capturi a la Cucafera de Tarragona

El nou passatge d’enguany tindrà lloc el dissabte, 16 de setembre, als Jardins de la Casa de la Festa

Imatge de la cucafera amb els protagonistes Imatge de la cucafera amb els protagonistes CEDIDA
Festa Major Redacció Infocamp
Dijous, 14 Setembre 2017 16:15

Hi ha indicis que assenyalen que aquest dissabte, 16 d’agost, la temuda bèstia anomenada Cucafera, tornarà a empaitar Tarragona fent aparició pels Jardins de la Casa de la Festa, el cau on dorm durant la resta de l’any. Serà en aquest moment quan aparegui el valent cavaller capaç de capturar-la i dur-la a la princesa qui, amb la seva bona mà i paraules, sabrà domesticar-la i fer-la bona per tal que en lloc de cruspir-se tot allò que troba al seu pas, balli contenta i llenci caramels.

‘La captura de la Cucafera’ es tracta d’un nou passatge que enguany l’entitat incorpora a la representació de la llegenda i, com a novetat, a les 20:15h, als Jardins de la Casa de la Festa. El nou acte anirà previ a ‘la Cucafera baixa’ que té lloc el mateix dia a les 21:30h al Pla de la Seu en el marc de les festes de Santa Tecla on la princesa i el cavaller faran la baixada amb l’element festiu i el ritual per fer d’ella una bèstia simpàtica. Acompanyats per la Xaranga Tocabemolls, el recorregut anirà un any més fins a la Plaça dels Carros on cap a les 23:30h i fins ben tard se celebrarà la CucaFesta amb dj’s, servei bar, pizzes i gresca. Els encarregats, enguany, de representar a la princesa i al cavaller són Judit Bernal i Aleix Vilanova, escollits amb càsting durant les festes de Sant Magí.

El cartell

Recentment es va donar a conèixer el disseny guanyador del cartell, obra d’Iván Puente, on es plasma l’augment de protagonisme del cavaller. L’entitat torna a animar a participar amb barret ja que els orígens assenyalen que la bèstia els arrencava amb la boca.

D’altra banda, tots aquells que vulguin sorprendre algú davant de tota la plaça també tenen oportunitat contactant a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: