Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Montblanc viu de ple la festa major de la Serra

Les matines del Ball de Bastons i dels grallers anuncien avui la diada de la patrona

Els gegants Veguers a l’església de Santa Maria en la primera edició de la Convidada Els gegants Veguers a l’església de Santa Maria en la primera edició de la Convidada CEDIDA
Festa Major Maria J. Ramos/El Punt Avui
Divendres, 08 Setembre 2017 08:55

Montblanc viu els actes centrals en honor de la Mare de Déu de la Serra aquest divendres al matí amb l’ofici solemne al santuari i la sortida del Seguici Popular. Avui també es durà a terme la Convidada dels Veguers, que en aquesta ocasió han convidat els gegants Faraons de Lleida i la banda Sons de la Cossetània de Tarragona. La cita destaca per l’entrada de les figures a l’església de Santa Maria, on els gegants Veguers ofereixen el seu ball solemne. Dissabte al matí hi haurà un altre ofici solemne i la sortida del Seguici Popular, aquest cop al centre de la vila.

Encara en clau de cultura popular, a la tarda farà cercavila el Seguici Petit, al vespre es podrà seguir la diada castellera amb els Torraires de Montblanc, els Minyons de l’Arboç i la Colla Jove Xiquets de Valls, i a la nit sortirà el correfoc infantil. Les sardanes seran diumenge, i també un gran correfoc amb els Diables de Montblanc i colles convidades. En clau musical, destaca la Nit Jove del mateix diumenge, amb Doctor Prats, Oques Grasses, Vivèrrids i DJ OGT.

La festa major es clourà dilluns amb els actes de la Diada.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: