Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El pregó enceta la Festa Major de Montblanc

El pregoner ha estat Josep Sanahuja, presidnet de la coral Flor de Lis, que celebra 25 anys

Josep Sanahuja, president de la coral Flor de Lis, en el moment de rebre la reproducció en ceràmica dels Gegants de Montblanc Josep Sanahuja, president de la coral Flor de Lis, en el moment de rebre la reproducció en ceràmica dels Gegants de Montblanc CEDIDA
Festa Major Redacció Infocamp
Dijous, 07 Setembre 2017 18:29

La sala de Plens de l'Ajuntament de Montblanc ha acollit aquest matí el tradicional pregó de Festes, un acte que dóna el tret de sortida a la Festa Major montblanquina. El pregoner ha estat Josep Sanahuja, president de la coral Flor de Lis, entitat montblanquina que aquest any celebra 25 anys. Sanahuja ha estat acompanyat per l'alcalde de Montblanc, Josep Andreu, i els regidors del consistori, a més de familiars i amics que han omplert la sala. Acabat el pregó, Josep Sanahuja ha rebut de mans del regidor de Festes, Oriol Pallissó, un obsequi, la reproducció en ceràmica dels Gegants de Montblanc.

Després de l'acte inaugural de les festes, ha tingut lloc la repicada de campanes, la tronada d'inici de la Festa Major i la cercavila i el pregó popular de festes, on el Nunci ha pregonat pels carrers i places de la vila els actes de la festivitat de la Mare de Déu de la Serra.

Per a aquesta tarda, s'ha programat un parc d'activitats juvenils, la Salve Solemne (a les 20h, a l'església de Santa Maria), la ballada del Seguici Popular, la desena edició del Beu les Bèsties (des de la plaça Major, a les 22:30h) i la primer Nit Jove, amb l'actuació del grup de versions Ghetto Orchestra.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: