Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Braç de Santa Tecla a la nova ampolla de Vermut Izaguirre

En total s’han distribuït unes 2.000 ampolles tot i que no es descarta ampliar-ho

Presentació de la nova ampolla per les festes de Santa Tecla de Vermut Izaguirre Presentació de la nova ampolla per les festes de Santa Tecla de Vermut Izaguirre MARINA MARTÍNEZ
Festa Major Marina Martínez
Dijous, 07 Setembre 2017 13:00

Vermut Izaguirre ha presentat la nova ampolla dissenyada per les festes de Santa Tecla 2017 de Tarragona. L’etiqueta commemorativa adapta el disseny del cartell de les festes d’enguany, protagonitzat pel Braç de Santa Tecla, i, “tot i estar bastant carregada, trobem tots els elements representatius de les festes”, ha explicat l’export manager de Vermut Izaguirre, Gregori Luengo. A més, a diferència dels altres anys, l’etiqueta va en consonància als colors de l’ampolla de vermut ja que és de color vermella.

Per la seva part, l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha destacat la “mostra d’identitat de la festa i la promoció d’aquest producte de proximitat; de quilòmetre zero”.

En total, s’han distribuït un total de 2.000 ampolles per l’ocasió tot i que, com cada any, no es descarta ampliar la tirada inicial. El preu dependrà de cada punt de venda- que es trobarà en tots els establiments que disposen d’aquest producte durant l’any- però voltarà sobre els sis euros.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: