Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La periodista vallenca Raquel Sans serà la tuitaire de Santa Tecla

El videorealitzador Albert Rué serà el fotògraf convidat d’aquesta festa major

Raquel Sans serà la tuitaire de Santa Tecla Raquel Sans serà la tuitaire de Santa Tecla CEDIDA
Festa Major Redacció Infocamp
Dimecres, 06 Setembre 2017 16:39

Enguany, la periodista vallenca Raquel Sans i el videorealitzador Albert Rué seran la tuitaire i el fotògraf convidats de la festa major de Santa Tecla. Es tracta de dos reconeguts professionals de la ciutat vinculats a la cultura tradicional tarragonina i que oferiran la seva visió personal de les festes a través dels perfils de @TGNcultura a Twitter, Facebook i Instagram.

A partir del 15 de setembre, la periodista Raquel Sans farà recomanacions a través de les xarxes socials dels actes i moments de la festa que ella experimentarà. Les piulades de 140 caràcters aniran signades amb les sigles RS. Actualment, la Raquel Sans, és cap de gabinet del delegat del Govern a Tarragona. Periodista, especialista en castells i comunicadora, ha esta redactora al Diari de Tarragona, cap de continguts i redactora i presentadora a TAC12, copresentadora del programa Quarts de nou de TV3 i tècnica de gestió cultural a l’Àrea de Cultura i Festes de l’Ajuntament. La seva passió per Santa Tecla i pels castells és coneguda per molts. Com ella mateixa diu, “Santa Tecla és una festa màgica. Una festa que t’engoleix. És una festa que et permet viure en un món paral•lel durant 15 dies. El millor de Santa Tecla, però, és tota la gent que hi treballa durant tot l’any i que durant aquests dies t’encomana la seva passió. Suposo que per això no puc suportar que plogui per festes. Tota aquesta gent no s’ho mereix”.

El fotògraf convidat

Cada mes, Tarragona Cultura convida un fotògraf a mostrar –a través de les xarxes socials- la seva visió de la cultura i l’art. Durant el mes de setembre, el convidat és Albert Rué que explicarà visualment com viu les festes.

Albert Rué és un videorealitzador i fotògraf. Ha estat el director dels videoclips ‘Viu’ i ‘les Criades’ de les multipremiades Roba Estesa. També ha realitzat el videoclip de ‘Reloj al revés’ de Sal150 i s’ha fet càrrec del treball fotogràfic i videogràfic de diverses edicions del Festival Tarraco Viva i de La Imaginada. Actualment està treballant en el projecte ‘Dancer’s Ways’ juntament amb cinc artistes més. Tal com ell mateix diu, “m’encanta barrejar diferents facetes artístiques; per això, actualment m’apassionen els videoclips o vídeos musicals, on barrejar la cinematografia amb la música em sembla una cosa realment espectacular, i més encara si es poden involucrar altres arts com la dansa o la interpretació”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: