Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’encariment de l’ampolla de Chartreuse no afectarà el preu de "la mamadeta"

La marca ha creat la ‘Tau’, una ampolla de venda exclusiva a botigues especialitzades i bodegues a Tarragona, la qual permet que el cost de la mamadeta no s’encareixi

La 'Tau', nova ampolla dedicada a Tarragona i de venda exclusiva a la ciutat, juntament amb l'edició d'enguany del barrilet de festes La 'Tau', nova ampolla dedicada a Tarragona i de venda exclusiva a la ciutat, juntament amb l'edició d'enguany del barrilet de festes ALBA SANCHA
Festa Major Alba Sancha
Dijous, 31 Agost 2017 12:53

Els representants de Chartreuse han assegurat aquest matí, durant la presentació del barrilet de les festes de Santa Tecla, que "la mamadeta" mantindrà el seu preu. Tot i l’encariment de l’ampolla de Chartreuse, la marca ha creat la ‘Tau’ especialment perquè el preu de "la mamadeta" es pugui mantenir i no s’encareixi. Aquesta nova ampolla, dedicada a la ciutat de Tarragona, és una barreja de Chartreuse groc amb un toc de Chartreuse verd. A més, conté una fita històrica: per primera vegada s’ha canviat l’etiqueta frontal, amb un degradat de groc a verd, fent referència a la mescla esmentada, i la bandera tarragonina juntament amb el símbol de la ‘Tau’. D’altra banda, la contraetiqueta està escrita en català i conté una fotografia de l’antiga fàbrica de Chartreuse a la ciutat.

En relació a l’encariment de les ampolles tradicionals de Charteuse, tant el groc com el verd, la representant de Chartreusse a Tarragona, Carme Rodríguez, ha aclarit que “s’havia de regular el preu del mercat espanyol perquè estava molt per sota de la mitjana a la resta del món”, a la qual cosa ha afegit que, tot i la pujada del cost de les ampolles, “el preu espanyol continua per sota de la resta”. Segons Rodríguez la intenció de la marca és diferenciar el mercat espanyol del tarragoní i seguir cuidant els tarragonins d’una forma especial, per això s’ha creat la Tau.

Un altre fet característic d’aquesta ampolla és que només es podrà adquirir a bodegues i botigues especialitzades a Tarragona, a partir d’avui mateix, 31 d’agost, de manera que sigui un producte de compra exclusiva a la ciutat. De moment, “es distribuiran 5.000 ampolles de la nova Tau d’aquí a finals d’any”, ha dit Rodríguez, que també ha destacat que aquesta ampolla es vendrà durant tot l’any i “no es tracta d’una edició limitada”, com si ho són les tradicionals ampolles de Santa Tecla que es fan cada any amb motiu d’aquesta festa.

En relació a les ampolles de Chartreuse de Santa Tecla 2017, com cada any, mantnen l’etiqueta frontal i adapten la contraetiqueta al cartell oficial de les festes. En aquest cas, s’han fet 1.300 ampolles de Charteuse groc i 200 de Charteuse verd.

El barrilet de festes

La nova edició del barrilet de les festes de Santa Tecla 2017 incorpora un disseny, de l’artista gràfic tarragoní Xuspa Guillén, dedicat a dues entitats tarragonines que celebren els seus aniversaris enguany. D’una banda, el barrilet conté la imatge de la Mulassa de Tarragona, que fa 30 anys, i per una altra banda apareix una imatge del Ball de Bastons de Tarragona, que celebra el seu 40è aniversari. A més, com a fet distintiu, enguany es pot veure la bandera tarragonina al mig del barrilet.

Ballesteros recomana un consum responsable

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, que també ha estat present durant l’acte de presentació de les ampolles de Chartreuse i el nou barrilet, ha iniciat el seu parlament fent referència a la carta que va rebre per part del Departament de Salut que li recomanava que no continués promovent el consum d’alcohol durant les festes de Sant Tecla. Amb cert sarcasme, Ballesteros ha començat recomanant un “consum responsable de les begudes alcohòliques” i ha acabat dient el mateix. “Continuaré promocionant la meva ciutat”, ha declarat l’alcalde. “No m’ha preocupat mai aquest tema; sé el que faig bé i el que no; m’és igual”, ha sentenciat Ballesteros.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: