Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El pregó de l’Elenc Artístic Arbonenc dona el tret de sortida a la Festa Major de l’Arboç

La festivitat aplega tot tipus d’activitats, per grans i petits, i ben variades

Imatge de l'Elenc Artístic Arbocenc Imatge de l'Elenc Artístic Arbocenc CEDIDA
Festa Major Redacció Infocamp
Dijous, 24 Agost 2017 17:48

La Festa Major de l’Arboç engega motors aquest divendres, 25 d’agost, amb un original pregó de l’Elenc Artístic Arbocenc, entitat centenària recentment guardonada amb la Creu de Sant Jordi. La Festa Major de l’Arboç, declarada festa Patrimonial d’Interès Nacional, marida a la perfecció els actes més tradicionals com les cercaviles, l’exhibició castellera i La Carretillada amb actes més contemporanis com l’Empalmada, aquest any amb Itaca Band, o les activitats aquàtiques i l’espectacular tobogan gegant d’aigua de 75 metres.

El ric programa de Festa Major de l’Arboç s’acaba de configurar amb balls, activitats esportives, activitats infantils i per a la tercera edat, tallers, sardanes, concerts, etc. Tot plegat, un esdeveniment únic i d’assistència obligada per totes aquelles persones amants de les jornades festives intenses i carregades de grans i inoblidables moments.

El programa de la Festa Major de l’Arboç 2017 pot consultar-se al web de l’Ajuntament de l’Arboç. I per assabentar-se de totes les novetats es pot fer a través del perfil de Facebook del consistori.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: