Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Peonada Popular potenciarà el vessant infantil i familiar

Les inscripcions per participar en la cursa s’obren avui, dilluns 21 d’agost

La Peonada Popular enguany potenciarà el vessant més familiar i infantil La Peonada Popular enguany potenciarà el vessant més familiar i infantil CEDIDA
Festa Major Redacció Infocamp
Dilluns, 21 Agost 2017 17:40

La 38a Peonada Popular de Tarragona, que tindrà lloc el diumenge 17 de setembre, en el marc de les festes de Santa Tecla, obre les inscripcions de participació avui, dilluns 21 d’agost. Enguany, com a novetat, la Peonada s'alia amb les Supercurses, una jornada esportiva i festiva adreçada als infants i que compta amb el suport del Club Super3. Això, a més, potenciarà el vessant més familiar i infantil, ja que totes dues curses tindran sortida a l’avinguda Vidal i Barraquer; la diferència serà les distàncies, amb menys recorregut per als petits i més per als més grans.

Els participants a la Peonada podran escollir entre dos circuits de 6.000 i 3.000 metres, que en ambdós casos sortiran de l'avinguda Vidal i Barraquer i recorreran diferents carrers del centre i la Part Baixa de la ciutat. Pel que fa a les Supercurses, que també sortiran de l’avinguda Vidal i Barraquer, els infants de 3 a 14 anys podran completar recorreguts entre els 500 i els 1.200 metres dividits en diferents franges d'edat. La jornada es completa amb diferents activitats familiars fins a les 14 h, entre les quals destaquen una sessió de zumba i l'actuació dels personatges del Club Super3.

Les inscripcions es poden realitzar a qualsevol de les instal•lacions esportives municipals (Riu Clar, Part Baixa - Serrallo, Sant Pere i Sant Pau i Sant Salvador) o, per Internet, a través del web de l’Ajuntament. El preu d'inscripció és de 5 € per als majors de 14 anys i d’1 € per als menors d'aquesta edat. La recollida de dorsal i de la samarreta commemorativa tindrà lloc el divendres 15 de setembre, de 18h a 20h, i el dissabte dia 16, de 10h a 20h, en ambdós casos a la Piscina Municipal Part Baixa - Serrallo.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: