Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Gran èxit de participació en el Vermut de Dames i Vells

La 3a edició del Concurs de Dama i de Vell o Autoritat va tenir diversos participants que van mostrar les seves aptituds per a la sàtira 

Moltes persones es van sumar a gaudir de la rumba de dames i vells Moltes persones es van sumar a gaudir de la rumba de dames i vells DAMES I VELLS
Festa Major Alba Sancha
Dilluns, 14 Agost 2017 09:05

Versos heptasíl·labs i rima consonant. Aquesta és la fórmula que segueixen els versots de Dames i Vells de Tarragona, una estructura en la qual ahir es van haver de cenyir els participants de la 3a edició del Concurs de Disfressa i Versots de Parella de Dama i de Vell o Autoritat.

Setmanes abans de la trobada d’aquest ball parlat amb la ciutat –que es durà a terme per les festes de Santa Tecla– els membres de l’entitat han escalfat motors amb una trobada que repta la imaginació i creativitat dels ciutadans. El concurs ofereix cada any l’opció d’experimentar de primera mà en l’experiència de participar en aquest acte satíric, i enguany va premiar a la parella formada per Nil Fabra i Àlex Pereira i es va dur a a terme aquest diumenge en el marc del Vermut Popular de l’entitat.

L’acte s’inscriu en el programa de les festes de Sant Magí i enguany suma la tercera edició, amb un ampli suport popular. Com en anteriors ocasions, la trobada va tenir com a objectiu recaptar fons per fer possible el sistema de megafonia del ball durant els dies de la festa major de Tarragona i va tenir una bona representació de públic disposat a gaudir d’aquest acte popular. D’una banda, enguany la cita proposava dos nous concursos. Així, el vencedor de la primera edició del Concurs de Versots va ser Jorge Pérez, que enguany podrà gaudir de veure com s’inclouen els seus versots en el text de Dames i Vells 2017. De l’altra, el darrer de les noves competicions proposades per enguany –el concurs de fotografia a través d’Instagram– continua obert. La data límit per enviar imatges és el 20 d’agost, i fins llavors els participants que ho desitgin podran penjar imatges del vermut a la xarxa social a través d’instagram@damesivellstgn. Cal que els participants etiquetin amb el hastag #vermutdamesivells2017.

Àmplia participació

“Estem contents de poder ampliar any rere any les competicions populars del vermut”, sosté el vicepresident de Dames i Vells, Xavier Zaragoza, que destaca la “gran participació” de l’acte d’enguany. A més, en aquesta ocasió, els assistents del vermut van poder disfrutar del taller per poder gaudir de la rumba de dames i vells, que aquest diumenge va tornar a sonar a plaça amb l’atenció de grans i petits, que, durant la jornada, es van animar a ballar-la i a gaudir-la. A l’espera de Santa Tecla per gaudir de la sàtira, diumenge els ciutadans van gaudir d’un bon aperitiu.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: