Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’aigua, més protagonista a les festes de Sant Magí

La Revetlla Remullada tindrà la versió per a infants de fins a 12 anys amb la Petita Remullada, divendres dia 18

La revetlla remullada, a la plaça del Rei, tindrà la seva versió per a infants, divendres 18, a les 12h La revetlla remullada, a la plaça del Rei, tindrà la seva versió per a infants, divendres 18, a les 12h JOSÉ CARLOS LEÓN / EL PUNT AVUI
Festa Major El Punt Avui
Dissabte, 12 Agost 2017 12:05

Tarragona viurà des de dilluns i fins al 19 d’agost una nova edició de la festa major de Sant Magí. Enguany amb 230 actes en els quals es donarà un major protagonisme a l’aigua, la programació s’obrirà a nous espais i es millorarà la protecció dels animals que participen en l’arribada de l’aigua per part dels Portants.

Com a novetat destaca la 'Petita Remullada', que tindrà lloc el divendres 18 d’agost a les 12 h a la plaça del Rei, oberta a la canalla de fins a 12 anys. La fórmula incorpora elements característics de la Revetlla Remullada, com ara el càntir, la síndria, la petxina i el carro que van traient aigua, però en una hora que facilita l’assistència dels més petits. D’aquesta manera també s’allibera la Remullada de participants, cosa que n’incrementa la seguretat. Per tal que els cavalls no rellisquin se’ls farà un canvi de ferradures abans de començar el darrer tram fins a Tarragona. Passaran a portar-les de ferro, material que no requereix d’una base de sorra per caminar sense relliscar.

L’aigua també arribarà amb d’altres propostes com la 'TarrAQUAnins', un espectacle d’aventures aquàtiques que proposen els Tarraconins al vestíbul del teatre Tarragona. També hi serà present demà dissabte amb els Xiquets a la plaça del Rei, amb música i diversió per als més petits; amb La Jove, que instal·laran el dimecres 16 el Gran Tobogan Aquàtic Lila a la Baixada de la Peixateria i finalment a la Festa de l’Aigua del barri del Port, oberta també per a tots els públics diumenge a la plaça dels Carros

Sant Magí també disposarà dels actes de caire més tradicional, com són la Sindriada amb el concert de la cançó de l’estiu dels Mostassa o la cinquena edició de la Watermelon, que enguany es faran a l’entorn del Mercat Central amb la intenció “d’alliberar part de la programació de la Part Alta”, segons la regidora de Festes, Begoña Floria. Una altra de les cites imperdibles és la diada castellera del 19 d’agost, on les quatre colles de la ciutat es reuniran a la plaça de les Cols a partir de les dotze del migdia per oferir l’espectacle casteller per excel·lència de l’estiu.

Per altra banda, les entitats han programat la 9a Imaginada, que continua proposant tot tipus d’activitats a través del seu projecte autogestionat, als Jardins del Camp de Mart. La música també tindrà el seu lloc, enguany posant èmfasi a la nit del 18è Festival de l’Associació de Músics de Tarragona, amb Gossos, Fito Luri i Joan Reig, entre d’altres, el diumenge 13 a partir de les 20 h a la Capsa de Música.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: