Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Vermut Popular de Dames i Vells estrenarà dos nous concursos

A banda del tradicional concurs de Disfressa, també tindrà lloc un concurs de versots i fotografia

Imatge de la Rumba de Ball d'una de les edicions passades Imatge de la Rumba de Ball d'una de les edicions passades JOSE CARLOS/EL PUNT AVUI
Festa Major Redacció Infocamp
Dijous, 10 Agost 2017 10:31

La plaça de Dames i Vells serà, de nou, l’escenari de la 3a edició del Vermut Popular del Ball de Dames i Vells, el diumenge 13 d’agost, amb un acte popular que començarà a les 12h i que, com en edicions precedents, finalitzarà amb una fideuà per a tots els assistents.

Enguany, el Vermut Popular comptarà amb dos nous concursos. D’una banda, la 1a edició del Concurs de Versots que ofereix la possibilitat de posar el propi gra de sorra en el text del ball d’aquest any. Les persones que vulguin participar –aportant la seva visió de la realitat tarragonina o d’àmbit nacional o internacional- hauran de dipositar, el mateix dia del vermut, les seves propostes de text en una urna que hi haurà preparada per a l’ocasió, junt amb el seu nom i telèfon. Els textos hauran de seguir l’estructura tradicional del ball –heptasíl·labs i rima consonant- i poden ser fórmules de quatre versos o més. Els guanyadors seran anunciats al final de l’esdeveniment.

D’altra banda, també s’obre la 1a edició del Concurs d’Instagram que vol recollir les millors imatges i selfies dels assistents durant el dia 13. Per a participar cal venir a l’acte, gaudir del dia i pensar les imatges abans del 20 d’agost. Per a prendre part del concurs, caldrà que els participants segueixin el perfil de ball parlat a través d’Instagram –instagram@damesivellstgn- i que etiquetin les imatges amb el hastag #vermutdamesivells2017. Les bases del concurs es poden consultar a la web.

Concurs de Disfressa

Com en edicions anteriors, enguany es planteja la 3a edició del Concurs de Disfressa i Versots de Parella de Dama i de Vell o Autoritat; una trobada que repta a la imaginació i creativitat dels ciutadans on poden experimentar de primera mà com és participar en el ball parlat com a actors.

Les parelles que desitgin prendre-hi part hauran d’interpretar de dos a sis estrofes de text, originals i escrites per ells mateixos i representar-les a plaça davant del públic. El jurat valorarà la caracterització dels actors, la interpretació i els textos. Per participar, es necessari inscriure’s a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Tallers i activitats

A banda dels concursos, l’edició també comptarà amb altres activitats com el Taller de la Rumba de Dames i Vells que acostarà, un any més, els participants aquesta peça musical que compta amb la lletra a càrrec d’Oriol Grau i la música a càrrec de l’Enric ‘Xato’ Grau.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: